Story of my Life

Wat is jouw verhaal?

Stel jij hebt een boek met daarin het verhaal van jouw leven, waarvan het einde nog niet geschreven is. En ik vraag je om de reeds geschreven hoofdstukken terug te lezen; Ben je dan tevreden? Vind je het fijn om alle hoofdstukken terug te lezen? Resoneert jouw verhaal met jouw hart en ziel?

…Of zijn er toch ook alinea’s, pagina’s of misschien wel hoofdstukken die je liever niet zou willen teruglezen? Misschien zelfs wel zou willen uitgummen? En kun jij jezelf herkennen in de hoofdpersoon of heb je idee dat je het levensverhaal van een ander aan het lezen bent?

En stel dat ik jou nu vraag of jij de rest van jouw boek zou willen vullen met dergelijke hoofdstukken? Wat zou je dan zeggen?

Als het antwoord nee is en je verlangt naar verandering, een fijnere toekomst en mooiere verhalen, laten we dan samen op zoek gaan naar wie je werkelijk bent. Jij met al je goede intenties en je verlangens, die ergens door de jaren heen weggezakt of geduwd zijn door de omstandigheden waarin je terecht ben gekomen of uit noodzaak voor gekozen hebt. Hoe gaaf zou het zijn om echt jezelf terug te mogen vinden.


Hoe zou dan het verloop van jouw verhaal verder gaan?

 

Wat houdt het ‘Story of my Life’ programma in? 

Het traject bestaat uit 4 stappen, welke deels online coaching en deels uit schrijf opdrachten bestaat;

Find:  Samen gaan we graven in de reeds geschreven hoofdstukken naar het moment waarop jij het gevoel kreeg dat jijzelf niet langer de hoofdrol had, maar dat andere(n) of omstandigheden een dusdanig grote rol kregen, waardoor jouw rol nu als een bijrol aanvoelt.

(Re)Write: Tijd voor een plottwist! Het verleden kunnen we niet herschrijven, maar wel anders gaan ervaren. Ik ga jouw tools leren, die jij op jouw manier kan gaan inzetten om ‘ouwe shit’ in te gaan zetten als voedingsbron voor de toekomst.

Master: Wat heb jij nu nog nodig om te voorkomen dat jouw pen niet weer kwijt raakt? Hoe kun jij jouw hoofdrol jouw eigen maken, zodat niemand meer deze kan afpakken?

Celebrate: Holly F*ck! You did it! Jij bent weer de schrijver van jouw verhaal en bepaalt hoe het volgende hoofdstukken eruit gaat zien! Tijd voor om dit te gaan vieren!!!