Voorbij je
spiegelbeeld

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, wil ik je eerst even iets op je hart drukken;

Je bent niet alleen

Jij staat er niet alleen voor

Ik ben er voor jou

Jouw verhaal is ook mijn verhaal en het verhaal van vele anderen, die net zoals jij het moeilijk vinden om eerlijk en met liefde naar hun eigen spiegelbeeld te kijken. En of dat nu te maken heeft met of je je te dik voelt of juist te dun, te lang of te klein, bobbels, rimpels, wapperende kipfiletjes hebt of wat dan ook. 

Jij bent hier welkom. Precies zoals je nu bent.

Met dit programma ga ik jou in 4 stappen helpen om weer jezelf aan te durven kijken in de spiegel en zelfs toe te durven geven dat je eigenlijk gewoon een onwijs lekker ding bent.

Dit programma bestaat uit 4 onderdelen;

Find: In dit onderdeel gaan we op zoek naar het moment waarop jij te horen kreeg dat jij niet oké zou zijn.

(Re)Write: Nu we weten wanneer het is ontstaan, gaan we een manier vinden om jouw negatieve stemmetje eens lekker te laten gaarkoken en een andere mening te vormen

Master: Je snapt waar het vandaan komt en hoe je er mee om kunt gaan. Alleen nu nog een manier vinden, die jou helpt om niet terug te vallen. We willen niet nog meer jo-jo momenten, toch?

Celebrate: Tijd voor een feestje! Je bent zo goed bezig dat het tijd wordt om samen met jouw spiegelbeeld jouw nieuwe kijk op jezelf te vieren. Woehoe!!!