MyDrives - MyHabits - MyMatch

Hoe ontstaat gedrag?

Gedrag ontstaat omdat we dat zelf willen of omdat de buitenomgeving iets van ons verlangd of omdat de buitenomgeving het ook doet. Dit moment noemen we de aanzet tot gedrag. De aanzet tot gedrag is heel divers en heeft te maken met drijfveren die je hebt of bijvoorbeeld jouw omgeving.

Je drijfveren zeggen iets over jouw motivatie, houding, voorkeur en waarden. Het is datgene wat jou beweegt om iets te doen of die keuze te maken. Het is wat jou werkelijk beweegt. Via MyDrives kun je jouw drijfveren vertalen naar één of vaak meerdere kleuren. MyDrives hanteert 7 kleuren en 21 voorkeursrollen.

MyDrives banner

MyDrives

MyDrives analyseert je verborgen drijfveren. Dit doe je aan de hand van een vragenlijst, welke je zelf invult. Het invullen duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier. Vervolgens worden de antwoorden verwerkt tot een persoonlijk rapport, waarin in via een overzichtelijk grafiek weergegeven wordt welke kleur of kleuren je persoonlijkheid bepalen. Tevens geeft het ook aan welke kleuren juist botsen met je persoonlijkheid. Daarnaast bevat het rapport ook een persoonlijke energiebalans en een uitgebreide inhoudelijke uitleg van de 7 kleuren en 21 voorkeursrollen.

 

MyDrives voorkeursrollen

 MyHabits

Wanneer je meer inzicht hebt gekregen in jouw persoonlijke drijfveren en dus ook meer duidelijkheid over jouw intrinsieke motivatie, gaan we nog een stapje verder.

Daar waar Mydrives gaat over ‘wat wil ik?’, gaat MyHabits over ‘wat doe ik?’. Omdat gedrag altijd afhankelijk is van de omgeving waarin iemand zich bevindt, gedraag je je dus anders in verschillende omgevingen. Via MyHabits krijg je inzichtelijk hoe jij vanuit jouw kleuren beter kunt aansluiten bij de ander. Door middel van het doorbreken van je vaste denkpatronen en handelingen, ontstaan er kansen, die bijdragen aan effectiviteit, minder stress en groei.

 

MyMatch

MyMatch werkt met 21 gedragstypen. Die zijn gebaseerd op verschillende combinaties van kleuren. Op die manier geeft MyMatch inzicht in welk type persoonlijkheid het beste past bij een bepaalde functie. MyMatch geeft overtuigend aan of de drijfveren en daarmee de persoonlijkheid van de sollicitant matchen met de vacature.

 

Wie ben ik?

Ik ben Daphne, ofwel Story-Coach, woonachtig en werkzaam in Vught. Ik coach zowel persoonlijk als online.

Ik ben gecertificeerd MyDrives Consultant met als drijfveerkleuren groen, turkoois en geel met als voorkeursrollen de coach, de idealist en de denker.

Ben jij nieuwsgierig naar (een deel van) jouw voorkeursgedrag en
voorkeursrol? Doe dan de gratis miniscan of neem contact op via info@story-coach.nl of bel 06-28182746