Familie-, Organisatie- en Tafel Opstellingen

Ontdek de Kracht van Systemisch Werk: Familie Opstellingen, Organisatie Opstellingen en Tafel Opstellingen

Ontdek de kracht van Familie Opstellingen, Organisatie Opstellingen en Tafel Opstellingen. Deze buitengewone benadering om verborgen dynamieken te ontrafelen en diepgaande veranderingen te bewerkstelligen. Laat je betoveren door de onthullende reis door systemische patronen.

Wat is Systemisch Werk?

Systemisch Werk is een grensverleggende methode die de onderlinge relaties en invloeden binnen systemen onderzoekt. Het gaat uit van het idee dat alles met elkaar verbonden is, en dat onze problemen en uitdagingen vaak diepgeworteld zijn in de systemen waartoe we behoren, zoals families, organisaties en zelfs groepen.

Story-Coach.nl: Wat is een tafelopstelling

Familie Opstellingen: De Kracht van Afkomst

Familie Opstellingen richten zich op het verkennen van de diepgewortelde dynamieken binnen familiesystemen. Onder begeleiding van een ervaren opsteller creëren we een representatie van jouw familie, waarbij deelnemers de rollen van familieleden op zich nemen. Deze opstelling onthult vaak verrassende inzichten en verstrikkingen die van invloed kunnen zijn op ons huidige leven.

Organisatie Opstellingen: Ontdek de Werkdynamiek

Organisatie Opstellingen onderzoeken de verborgen krachten die spelen binnen bedrijven en organisaties. Of je nu een CEO, manager of medewerker bent, deze opstellingen onthullen vaak cruciale aspecten die het functioneren van de organisatie beïnvloeden. Het is een eye-opener die helpt om blokkades op te lossen en een gezondere werkomgeving te creëren.

Tafel Opstellingen: Snel Inzicht in Diverse Situaties

Tafel Opstellingen zijn een compactere versie van systemisch werk. Ze kunnen worden toegepast op verschillende situaties, zoals persoonlijke dilemma’s, relaties, of specifieke vraagstukken binnen een organisatie. De tafel fungeert als een mini-systeem waarin de interacties tussen elementen snel en helder worden onthuld.

De Magie van Systemisch Werk

Wat dit alles zo krachtig maakt, is de onbevooroordeelde en diepgaande blik op onze onderlinge relaties. Systemisch Werk stelt ons in staat om verstrikt te raken in patronen te ontwarren, oude wonden te genezen en bevrijding te vinden van belemmerende overtuigingen.

Voor Wie is Systemisch Werk?

Systemisch Werk is voor iedereen die bereid is om de waarheid onder ogen te zien en openstaat voor positieve veranderingen. Of je nu worstelt met terugkerende patronen in je leven, uitdagingen ervaart binnen je organisatie of simpelweg nieuwsgierig bent naar de diepten van systemische invloeden, deze methode biedt verhelderende inzichten.

Ontdek de Onthullende Reis

Stap uit je comfortzone en dompel jezelf onder in de kracht van Systemisch Werk. Laat ons je begeleiden naar een reis van zelfontdekking en transformationele inzichten. Doe mee aan onze workshops en sessies en ervaar de magie van Familie Opstellingen, Organisatie Opstellingen en Tafel Opstellingen.

 

Durf jezelf te bevrijden van oude ketenen en laat systemisch werk je helpen om in harmonie te leven met jezelf en de wereld om je heen. Schrijf je vandaag in voor onze sessies en omarm de kracht van systemisch werk!

 

Wie ben ik?

Ik ben Daphne, ofwel Story-Coach, woonachtig en werkzaam in Vught. Ik coach zowel persoonlijk als online.

Ik ben gecertificeerd Familie-, Organisatie Opsteller en Master Familie Opsteller.

Wil jij meer weten of een afspraak maken voor een opstelling? Maak dan een gratis kennismakingsgesprek via de onderstaande knop of neem contact op via info@story-coach.nl of bel 06-28182746