Wat anderen over
Story-Coach zeggen

Martine

Al zolang ik me kan herinneren heb ik een moeilijke relatie met mijn buik. Niet zo zeer dat hij te dik is, dat is wat het is en daar heb ik ondertussen echt vrede mee, maar meer dat telkens wanneer er emotionele dingen zijn, mijn buik echt van slag is en niet voor slechts enkele dagen, maar het kan soms echt maanden doorgaan.

Na enkele sessies met Daphne kwam ik erachter dat mijn buikgevoel en dat wat mijn buik me probeert te vertellen, net zo werkt als mijn hersenen … als ik maar goed leer luisteren naar mijn buik. Ik moet er nog aan wennen dat mijn lichaam mijn buik gebruikt om me dingen te vertellen, maar steeds vaker vang ik de signalen op en probeer ik er ook echt naar te luisteren. Een van de gevolgen van het luisteren is dat ik recent ontslag genomen heb en met heel veel zin uitkijk naar mijn nieuwe uitdaging!

Laura

Het is voor mij altijd moeilijk geweest om mezelf te accepteren voor wie ik ben en dat resulteerde in een laag zelfbeeld en mezelf nooit ´genoeg´ vinden. In het vier stappen traject bij Daphne hebben we dit aangepakt door te kijken wat er in het verleden hiertoe geleid heeft. Ze heeft me niet enkel geleerd van mezelf te houden maar ook hoe ik toekomstige negatieve gebeurtenissen kan relativeren en omzetten naar toch iets positiefs voor zover dit kan. Ik kan zeggen dat ik dit jaar veel veranderd ben! Ik voel me beter, ik ben geruster en het meest onwaarschijnlijk maar ik hou van mezelf en ik weet dat ik genoeg ben! Ik kan dit traject enkel aanraden en ook Daphne want zij is gewoonweg fantastisch en leert je op een grappige, lieve en empathische manier anders naar het leven te kijken!

Patrick

Story-Coach heeft mij nieuwe inzichten gegeven om mezelf verder te ontwikkelen. Door deze inzichten ben ik er bewuster van geworden waarom ik reageer zoals ik reageer op situaties. Hierdoor kan ik ervoor kiezen om anders te reageren. Als voorbeeld heb ik voor mijn studie een jaar lang twee herexamens uitgesteld omdat ik er tegenop zag. Mijn sessies met de Story-Coach lieten mij inzien dat door het uitstellen de drempel om de herexamens te doen groter werd. Het alsmaar uitstellen zorgde voor onrust en stress. Het aangaan van de uitdaging en halen van de herexamens gaf me rust en trots. Rust dat ik het af kan sluiten en trots dat ik het gehaald heb. Door de rust ontstond vervolgens ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Jenny

As a coach you give the other holding space to find their own magic.

Daisy

De inzichten die je mij zelf liet inzien door de juiste vragen te stellen, de juiste oefeningen te laten ervaren die elk op hun toer ook zo leuk waren om uit te voeren, de tijd die je me gaf om alles op mijn eigen tempo te doen en ook al zaten wij beide achter een scherm, ik voelde je warmte tot bij mij. 

Ik kan echt zeggen dat ik dankzij jouw ondersteuning gegroeid ben in liefde, mildheid en respect naar mezelf waardoor ik ook durf te kiezen voor mijzelf zonder me schuldig te voelen naar andere waarvoor een enorme dank je wel!

Sofie

Door dit traject te volgen voel ik me meer klaar voor de toekomst en tevreden met mezelf. Mijn eeuwige twijfel en onmogelijk zelf keuzes te maken wogen door op mijn toekomst en dit maakte dat verandering nodig was,

Je merkt pas door dit traject hoe zwaar je verleden op je kan wegen. De, voor mij, aparte oefeningen waren confronterend maar brachten ook een ander perspectief met zich mee wat ervoor zorgde dat ik dingen nu makkelijker een plaats kan geven. Het is nog steeds moeilijk om tegen mezelf te zeggen dat ik genoeg ben en de twijfel niet nodig is. Maar anderzijds gaat het vlotter. Kortom er is licht aan het einde van de tunnel, en deze sprong was het zeker waard!