Story of my Job

Zet vandaag de eerste stap op weg naar een betere professionele toekomst.

Welkom bij Story-Coach, jouw persoonlijke kompas op weg naar een betere professionele toekomst en innerlijke groei! Ik sta hier klaar om jou te begeleiden, jouw unieke loopbaanverhaal te ontdekken en je met enthousiasme te helpen de hindernissen te overwinnen die soms op je pad komen, zodat je jouw volledige potentieel kunt omarmen.

Soms kan onze loopbaan als een heuse uitdaging aanvoelen, met die irritante stemmetjes in ons hoofd die ons zelfvertrouwen een deuk proberen te geven. Maar geloof me, al tijdens de eerste coaching sessie gaan wij de strijd aan met die stemmetjes, zodat zij geen grip meer op jou kunnen hebben! Het is tijd om gedag te zeggen tegen die beperkende overtuigingen die jouw professionele groei en werkgeluk in de weg staan, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, meer voldoening wilt vinden in je huidige functie, of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen. Jij bent er klaar voor, en samen gaan we aan de slag voor een krachtige transformatie in jouw loopbaan!

Bij Story-Coach maken we gebruik van krachtige assessment tools zoals het DISC-model en de veelomvattende methode van MyDrives, welke gebaseerd zijn op drijfveren, competenties en talenten, om jou te helpen jouw professionele verhaal opnieuw vorm te geven. Daarnaast kijk ik naar jouw loopbaan vanuit een breder perspectief, met aandacht voor jouw persoonlijke en professionele omgeving, familieachtergrond en relaties. Hierdoor krijgen we diepgaande inzichten die jou verder kunnen helpen.

Mijn aanpak is doordrenkt met de principes van biografische loopbaancoaching, persoonlijke groei en systemisch denken. Samen nemen we de stap in het onbekende, op een opwindende ontdekkingsreis door jouw loopbaanverhaal. We ontrafelen verborgen lagen, herdefiniëren oude patronen en smeden jouw loopbaanrealiteit met moed en vastberadenheid!

In onze persoonlijke coaching-sessies, die volledig op jouw behoeften zijn afgestemd, creëren we een veilige ruimte waarin je jezelf volledig kunt zijn en jouw professionele identiteit kunt omarmen. Met behulp van praktische tools en technieken versterken we jouw innerlijke kracht, zodat je blijvende verandering in jouw loopbaan kunt bewerkstelligen en vol zelfvertrouwen jouw professionele doelen kunt najagen.

Jouw loopbaanverhaal is uniek en buitengewoon krachtig. Het heeft je gevormd, maar het bepaalt niet jouw toekomst. Samen zullen we de kracht vinden om jouw loopbaan te transformeren en een toekomst te creëren waarin je vol zelfvertrouwen, voldoening en ongekende professionele groei zult ervaren!

Aarzel niet langer, gedreven professional! Neem vandaag nog contact op en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik ben hier om jou te helpen op jouw weg naar een triomfantelijke en authentieke loopbaan, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, werkgeluk wilt vergroten of jezelf wilt verbeteren in je huidige baan!

 Story-coach is een podium voor al die, die zich willen ontdoen van alle ongewenste lagen, zodat jouw pure, authentieke, echte zelf weer ruimte krijgt om vol in het leven te mogen gaan staan. 

Story-Coach.nl officiële certificeringen DISC en MyDrives